Plastmaterial

ULÖ Plast tillhandahåller hela eller delade skivor av de vanligaste plasterna. Med vår NC-styrda såg kan vi med snabbhet och noggrannhet såga till önskad plastbit.

Reklamplaster

Vi har plaster som lämpar sig väl för reklam- och displayprodukter. Av dessa plastmaterial kan man tillverka fasadskyltar och inomhusskyltar. De vanligaste plasterna för detta ändamål är akryl (plexiglas), polystyrén (PS) och PVC. Plasterna finns i en mängd olika färger.

Vi har en dekoravdelning som hjälper Er med skyltar och dekaler i olika plastmaterial.

Industriplast

Eftersom plast har lätt vikt är materialet nötningsbeständigt och kemiskt motståndskraftigt och därför mycket lämplig för tillverkning av industridetaljer såsom plastkomponenter och skyddskåpor mm. Acetal, polyeten (PE), pvc och polykarbonat (makrolon och lexan) är vanliga industriplaster.

Plast för inredning och design

Här är plasten mycket användbar. Med dess olika kulörer och möjligheter till formning används plast idag till butiksinredningar, mässinredningar, möbler och mycket annat. Endast fantasin sätter gränser för vilka produkter man kan tillverka i plast.

Printmaterial

I vår fyrfärgsprinter kan vi erbjuda en mängd olika material bl.a. printvinyl, banderoller av olika slag, tyger, textiltransfer och papper.

Vi anpassar material efter ändamål - ska det vara till bildekor, ljusskyltar eller kanske för en roll-up?

I vår materialdatabas finner Ni information om olika plast och printmaterial.

Till vänster kan du läsa mer om de olika plasterna.

Industriplast